+45 2476 0422 info@kommunikasjon.dk
Har du lyst til at opleve noget nyt?

einstein

Har du lyst på en byvandring, ølsmagning eller foredrag?  Vi tilpasser din byvandring i København her.  Om det er om middelalderen, det norske København, ølkulturen i København eller andet af din interesse, så kan vi tilpasse den for dig.  Har du lyst til en ølsmagning hvor du samtidig får anekdoter fra den danske ølhistorie?  Vi kan også holde foredrag om det ovenstående.

 

Byvandringer

Vi tilpasser byvandring specielt efter dine ønsker. Er det noget specielt du har lyst til at høre om, kom med gerne med ønsker.  Her er nogle forslag

Middelalderens København
Vi kan tage dig gennem middelalderbyen København. Hvordan så byen ud, hvad lavet mennesker, hvad spiste og drak de?

Det Norske København
Nordmænd og Danskere har lang fælles historie.  Gennem hele byen findes det spor af Nordmænd.  Vi kan se hvor det Danske selskab blev dannet, se hvor Wessel boede, se hvor Hamsun boede, eller hvor gik den virkelige Ibsen’s Nora?

Ølkulturen i København.
I København drak man øl i stedet for det giftige vand i middelalderen.  Carlsberg revolutionerede ølbrygningen på 1800 tallet og på 2000 tallet kom den nye ølrevolution.  Vi vil vise historien, komme med anekdoter og besøge nogle gode ølsteder.

Ølsmagning med anekdoter

 

ølsmagning

I de senere år har det kommet mange nye ølsorter. Nogle synes det er svært at navigere gennem alt det nye, og andre synes det findes nogle mærkelige øl. Vi har selv været gennem en ølrejse – Charlotte har gået fra at kun lide iskold lyst øl til at elske trappist øl.  Jan Erik kan lide det meste.  Vi har også lavet research til en bog, så vi har mange anekdoter at trække på fra Ølhistorien.

Selve ølsmagningen kan vi lave efter jeres ønsker.  Her er nogle forslag:

Den enkle:
Vi tager eksempler fra hovedgrupperne inde øl.  Går fra lyst til mørkt.  Dette med en enkel indføring i brygning.

De bedste Danske øl.
En vifte af gode danske øl.

De bedste Nordiske øl
Ølrevolutionen har også kommet til Norge, Sverige og Finland.  Vi introducere nogle af de bedre af disse.

Det Amerikanske øl
I gamle dage (år2000) var amerikansk øl set på som det mest kedelige i hele verden. Nu sker noget af det mest spændene udvikling i USA.  Vi kan smage nogle af de bedste som findes der ovre fra.

En oversigt over de internationale øl
Vil du smage engelsk bitter, IPA, trappist eller Guinness.  Det findes mange slag og vi kan gå de igennem

Hvad slags øl har du lyst til at smage?

Pubcrawls på de bedste Værtshus og Ølbarer

Værtshuskulturen i København er unik, lige så unik som pubkulturen i England.  Det findes beværtninger med historie helt tilbage til 1723.  Gennem den anerkendte blog Gule Gardiner og Klassikere har vi anmeldt flere hundrede værtshus.  Vi kan lave en rundtur til de bedste for jer.  Vi guider gerne med historier fra de forskellige værtshus.

Det findes et utal af nye ølbarer i København, hvor du kan få det ypperste af hvad du begære inden ølverdenen.

Har du lyst til en guide til disse perler, tag kontakt!