+45 2476 0422 info@kommunikasjon.dk

Vil du ind på det nordiske marked?

Hvad skal til for at komme ind på det nordiske marked? Mange tror vi er ens i Norden, men kender du til de små nuancer i de forskellige Nordiske Kulturer?  Siden 1981 har Jan Erik Ingvaldsen arbejdet med interkulturel forståelse, og siden 1999 har han boet i Danmark og jobbet på alle Nordiske markeder.  Læs mere her om hvordan man skal lykkes på de forskellige markeder.

It-eksperten

Siden 1999 har Jan Erik Ingvaldsen arbejdet løsningssalg inden IT – både med hardware og software.  Inden software har han haft fokus på E-Commerce, Datakvalitet, Søg og Navigation, Sikkerhed, Data Governance og Big Data.  Han har arbejdet i selskaber som Dell, Oracle, Omikron Data Quality (Fact-Finder) og Varonis Systems.

 

Journalister og tekstforfattere

Vi har lang erfaring som tekstforfattere og freelance journalister. Læs mere om vor erfaring som tekstforfatter og anerkendte bloggere, om magasinartikler og om vor bog som kommer i ’15

Oplevelser

Har du lyst på en byvandring, ølsmagning eller foredrag?  Vi tilpasser din byvandring i København.  Om det er om middelalderen, det norske København, ølkulturen i København eller andet af din interesse, så kan vi guide dig.  Har du lyst til en ølsmagning hvor du samtidig får anekdoter fra den danske ølhistorie, så laver vi den også.